Alku sivu

Alku sivu raamit on tässä.




Alku sivu Raamit ja sisältö Marjamies.fi verkkosivustolle.

Raamit Marjamies.fi verkkosivuston tarkoitus on kehittää sisältöä tästä erittäin tärkeästä ja mielenkiintoisesta aiheesta; luonnon marjat Pohjoismaissa.

Alku sivu
All Copyrights Reserved. 2012
  • Luonnon marjat Pohjoismaissa
  • Erinomainen mahdollisuus ottaa ja etsiä luonnon antimia
  • Luonnon marjat Pohjoismassa sisältävät paljon hyviä ravinto vaikutuksia terveydelle
  • Niissä on paljon antioksidentti ominaisuuksia
  • Marjametsässä luonnossa rakentaa hyvän luonto kokemuksen
  • Marjojen kerääminen ottaa oman aikansa sen voi tehdä kunnialla
  • Valokuvausta marjoista
  • Jokamies oikeus laki Pohjoismaissa

Minun nimi on Vesa Leinonen ja olen käynyt keittiö alan Chef koulutuksen ja ollut keittiö alalla töissä Aussie etelässä. Luonnon antimet ovat hyvin kysyttyjä raaka aineita ympäri maailman. Niitä sovitetaan kulttuuri kokemuksilla uudella tai vanhalla perinne tavalla. Lähituotteet ovat hyvin arvostettuja kun sen saadaan käyttöön ja luomaan kiinnostusta ja tuomaan esille vanhaa historiallista perinnettä millä on suuri voima saavuttamaan ihmisten ja vieraitten mielenkiintoa Pohjoismaista ja Suomesta.

Terveys kiihotin, insentiivi ja porkkana.

Elämässä pitää olla luotettavat Raamit mitkä kestää kantaa alusta loppuun. Kulttuuri ja arvot, ravinto ja terveys, liikunta ja kunto ovat niitä asioita mistä pitäisi ottaa oma vastuu ja huolehtia hyvin.  Vanha kulttuuri on todistanut satoja vuosia hyvällä ruoka valinnalla ja kestävällä terveydellä mitkä ruoka valinnat ovat suositeltu.  Tietysti Pohjoismaissa ruoka listalla on ollut parannukselle varaa suhteessa vihanneksien laaja valinta ja käyttö, sillä luontoisesti ne eivät olleet niin helposti saatavissa kuin ovat nyky päivinä, ja niiden käyttö on lisääntynyt paljon.

Marjamies.fi verkko sivusto tutkii niitä asioita mitkä olivat rakentavia ennenakoinaan, ja edelleen totta.

Miksi hylätä vanhan ajan viisauden suhteessa luonto ympäristö ja luonnon antimiin, mikä myös vaatii ruumiillista vuorovaikutusta antamalla aikaa ja menemällä luonnon hiljaisuuteen kuuntelemaan ja kokemaan luonnon elämää sellaisena kuin se luonnollisesti on.  Miten ihminen voi kokea luonnon kokonaisuudessaan?  Sillä siihen liittyy ainakin kolme eri aluetta; henki, mieli ja ruumiskokemus, ihminen on kaikki sitä, on hyvä olla realietinen suhteessa ympäristöön, luonnon elämään, ja  omaan ruumis elämään, eikä elää mielikuvituksissa kieltäen totuuden luonnon ympäristöstä eikä omasta ruumiin elämisestä suhteellisesti.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *